інтернет магазин кави гарного настрою

Обсмажування кави

Вчимося вибирати чорну каву: базові ради при купівлі

Вчимося вибирати чорну каву: базові ради при купівлі

Мати б чарівну лампу Алладіна, з якої замість джину з'являється бариста. Йде в магазин, купує кращу арабіку, варить вам ароматну чорну каву. Але доки міфічну лампу шукають, вибирати кавові зерна, вникаючи в нюанси обжарювання і помелу, доводиться власноруч. Розберемося, як виростити в собі справжньо...
Смак кави: Основні фактори

Смак кави: Основні фактори

*у напої з кавових зерен можна відчути таке розмаїття смаків, із яких виділити щось одне практично неможливо, при цьому на її смак впливають безліч критеріїв. Від зернини кинутої в землю, до температури чашки в якій подають готовий напій, у цій статті представлені основні, базові фактори, які вплива...
Ступінь обсмажки кави: вплив на смак

Ступінь обсмажки кави: вплив на смак

Способів (ступенів або стилів)обжарювання кави (для Європи) – три.  Скандинавська, європейська, італійська.  Спосіб (ступінь або стиль) обжарювання характеризується двома параметрами:     % вологості смаженого кавового зерна (можна визначити за кольором зерна).  ...
Обсмажка кави в домашніх умовах від теорії до практики

Обсмажка кави в домашніх умовах від теорії до практики

0Коментаря
Перш ніж стати ароматним напоєм, кавові зерна проходять декілька етапів обробки, з яких найбільш важливим є обсмажка. Професіоналізм обсмажки цілком і повністю відповідає за те, наскільки яскраво будуть виражені ароматичні та смакові властивості кавових зерен. Фахівці стверджують, що в сучасному сві...
Ростер для обсмажки кави, який вибрати?

Ростер для обсмажки кави, який вибрати?

Кожен з нас має унікальні відбитками пальців, унікальною радужкою очі, унікальними смаковими рецепторами. Тому «поганого» кави не буває, є різні види і сорти. Кожна людина в праві вибирати і пити, той кави, який йому більше подобається. Про смаки не сперечаються.Ростер (проф.сленг) - це машина для о...