інтернет магазин кави гарного настрою

Наталья Шаповал

Ступінь обсмажки кави: вплив на смак

Ступінь обсмажки кави: вплив на смак

Способів (ступенів або стилів)обжарювання кави (для Європи) – три.  Скандинавська, європейська, італійська.  Спосіб (ступінь або стиль) обжарювання характеризується двома параметрами:     % вологості смаженого кавового зерна (можна визначити за кольором зерна).  ...
Смак кави: Кофеїн

Смак кави: Кофеїн

Розібратися в кави досить просто, якщо знати дві аксіоми.Аксіома перша. Будь кави містить арома альфа-амінокислоту триптофан. Ключове слово - будь-який, навіть робуста. АЛЕ ... в першу чергу триптофан - це АРОМА амінокислота, або як її називають «слабка», яка легко може бути заблокована гірким або к...