З молоком або без? Ось у чому питання

Світ кави неможливо уявити без додавання молока при приготуванні кавових напоїв. Здатність молока створювати нові смаки і чарівну піну робить його улюбленим інструментом не тільки для бариста, а й для клієнта.
Отже. Як молоко впливає на каву
1. Стоп! Схуднення і ЗОЖ
Не додавайте молоко, якщо ви хочете схуднути і активно працюєте над цим. Чорна кава має значно менше калорій. Так, всього 4,7 калорій на чашку чорної кави проти 56,6 калорій, що містить цукор і молоко.
2. Солодкий сон Z-z-z ...
Додайте молоко в каву у ввечері, якщо вам важко заснути.Чорна кава має здатність стимулювати розумову діяльність і свідомість. Таким чином, випиваючи чашку чорної кави ввечері, готуйтеся до того, що довго не зможете заснути. Додавання до кави молока, стане більш здоровим і м'яким варіантом, і дозволить не порушити сон.Для тих, у кого вже є проблеми зі сном, експерти рекомендують не пити кави зовсім після заходу сонця, будь то чорна або з молоком.
3. Увага - підвищена кислотність!
Додайте молоко, якщо ви страждаєте від кислотності.
Людям з підвищеною кислотністю рекомендується уникати прийому кави, особливо міцної чорної кави, так як вона має надзвичайно високий рівень pH. Крім того, чорна кава також збільшує концентрацію кислоти в сечі. Таким чином, кращий варіант - це кава з молоком. Також не забувайте про достатню кількість води і додавання в ваш раціон водомістких продуктів, таких як огірки, щоб допомогти нейтралізувати цей ефект.
4. Діабет, проблеми з цукром
Кориця - це не тільки смачно, але й корисно. Дослідження показують, що кориця натщесерце знижує рівень глюкози і допомагає боротися з інсулінорезистентністю (у кого є з цим проблеми, читайте детальніше в інтернеті, ми тут про каву пишемо).
Також кориця уповільнює старіння. Що просто WoW!
5. Невизнане Мигдальне ...
Зрозуміло, що є і переваги, і недоліки для додавання молока в каву. Але навіть з урахуванням вищесказаного, експерти в галузі охорони здоров'я не рекомендують використовувати незбиране молоко при вживанні кави через його високу кількість вуглеводів і здатність викликати алергійні реакції.
Чудовою альтернативою є використання гіпоалергенного, збагаченого кальцієм, низьковуглеводного мигдального молока. Менше калорій - більше користі.
Використання мигдалевого молока є хорошим варіантом поліпшити якість і смак вашої кави, збагатити його кальцієм і одночасно знизити температуру напою.
6. Неперносимість лактози
Ті, у кого є, швидше за все, знають свої альтернативні варіанти, але все ж таки ...
Плюс це ідея для кожного в цілому: молоко без лактози, мигдальне молоко, кокосове молоко. Так, ці варіанти дорожчі, тим не менш, вони корисніші та смачніші. А також менш калорійні. Купити їх можна у більшості супермаркетів.
Думайте, що дійсно важливо для вас і, звичайно ж, спираючись на ваші особисті смакові забаганки, робіть свій вибір. Якщо стаття була корисною, будемо вдячні за репост)